Μας ελάτε σε επαφή με
lily

Τηλεφωνικό νούμερο : 13632551784

WhatsApp : +13632551784

Γραμμή Παραγωγής

Από τη λειτουργία του, το εργοστάσιο έχει εφαρμόσει τη λειτουργία και τη διαχείριση στην ακριβή συμφωνία με τις διάφορους εθνικές πολιτικές και τους νόμους και τους κανονισμούς, που είναι δυναμικούς, ρεαλιστικούς και καινοτόμους. Αυστηρά εφαρμόζοντας το ποιοτικό σύστημα, η επιχείρηση οργανώνει την καθημερινή παραγωγή σε ολόκληρη τη διαδικασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις GMPC, ώστε να ικανοποιήσουν οι καταναλωτές στις διαφορετικές περιοχές στην αγορά για κάθε προϊόν που γίνεται αποδεκτό, ώστε να κερδηθεί η εύνοια περισσότερων καταναλωτών.

 

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM / ODM

Η Co. καλλυντικών Ruchen Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Ειδικεύεται στην παραγωγή των βουρτσών μέσων και υψηλών σημείων makeup, των βουρτσών χρωμάτων, των βουρτσών σκιών ματιών, των χειλικών βουρτσών, και των διάφορων βουρτσών προσώπου και των βουρτσών λουτρών. Και μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες OEM/ODM σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, και να κατασκευάσει τα προϊόντα εμπορικών σημάτων σας. Η επιχείρηση έχει ένα όμορφο περιβάλλον, και τα εργοστάσια σχεδιάζονται σύμφωνα με τη διεθνή τυποποίηση, που εξοπλίζεται με ένα πλήρες σύνολο οργάνων επιθεώρησης εργαλείων makeup και εξοπλισμού παραγωγής. Το ακριβές σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης έχει καθιερώσει ένα τμήμα ανάπτυξης προϊόντος, το επιχειρησιακό τμήμα, τμήμα παραγωγής και άλλα σημαντικά τμήματα. Η επιχείρηση έχει την ισχυρή ικανότητα παραγωγής. Η επιχείρηση έχει τους ανώτερους μηχανικούς makeup που έχουν ασχοληθεί με την έρευνα και την ανάπτυξη των εργαλείων makeup για πολλά χρόνια, καθώς επίσης και μια επαγγελματική τεχνολογία παραγωγής και μια αποδοτική Ομάδα Διοίκησης παραγωγής. Η ακεραιότητα, η δύναμη και η ποιότητα των προϊόντων της Co. καλλυντικών Shenzhen Ruchen, ΕΠΕ έχουν αναγνωριστεί από τη βιομηχανία. Οι φίλοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν, να καθοδηγήσουν και να διαπραγματευτούν την επιχείρηση.

Ε & Α

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0